Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Апаршин

П'ятниця, 19 квітня 2019, 09:41

Апаршин стане експертом з безпеки та оборони у Зеленського

Іван Апаршин

Кандидат у президенти Володимир Зеленський показав представників своєї команди.

Про це повідомляє Українська правда.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський  в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1" представив свою команду.

Експертом з безпеки та оборони у Зеленського став Іван Апаршин – екс-директор Департаменту воєнної політики та стратегічного планування Міністерства оборони України, потенційний міністр оборони команди лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка.

Зеленський розповів, що під час зустрічі з Гриценком попросив його порадити експерта в оборонній сфері й останній вказав на Апаршина. 

Інші члени команди Зеленського:

Руслан Стефанчук – реформування державних і правових інститутів та законопроектна робота. Доктор юридичних наук, проректор з наукової роботи вищої школи адвокатури Національної асоціації адвокатів України.

Іван Баканов – керівник штабу Зеленського, відповідальний за взаємодію з Верховною Радою. До виборів він працював головним юристом "Кварталу" та паралельно з 2017 року очолив партію "Слуга народу".

Дмитро Разумков – внутрішня політика. Політконсультант, спікер штабу Зеленського, представляє позицію кандидата на всіх телеефірах та політичних шоу.

Олександр Данилюк – міжнародні відносини, фінансова та банківська політика. Брав його участь у націоналізації "Приватбанку". 

Руслан Рябошапка – правоохоронна та антикорупційна політика. Юрист, експерт з питань антикорупційної політики, встиг попрацювати на різних позиціях при Міністерстві юстиції.

Галина Янченко – відповідає за діджитал-рішення й антикорупційну політику. Громадська діячка, експерт з антикорупційної політики. Працювала аналітиком громадської організації "Центр протидії корупції", заснувала ГО "Антикорупційний штаб".

Денис Монастирський – правоохоронні органи. Експерт програми реформування правоохоронної та судової систем Українського інституту майбутнього (UIF), блогер.

Сергій Іонушась – органи правосуддя. Адвокат, керівник юридичної фірми "Гелеон", яка співпрацювала зі студією "Квартал 95".

Ірина Венедіктова – реформа судової влади. Завідувач кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету ХНУ імені В.Н Каразіна. Професор, доктор юридичних наук.

Данило Гетьманцев – економіка, фінанси та оподаткування. Професор Київського університету Шевченка, почесний президент юридичної компанії Jurimex.

Вікторія Страхова – банківська діяльність. Працювала корпоративним секретарем "Приватбанку" після його націоналізації.

Михайло Федоров – експерт із питань діджиталізації. Федоров був творцем усієї мережі "власних медіа" кандидата Зеленського, яка включала пул каналів в YouTube, Instagram та Facebook сторінок.

Олександр Мережко – міжнародні відносини і народовладдя. Доктор юридичних наук, завідує кафедрою права Київського національного лінгвістичного університету.

Олег Бондаренко – питання екології. Голова правління ГО "Всеукраїнська організація "Зелений Фонд. Подолання гуманітарних та екологічних катастроф".

Марина Бардіна – відповідає за реалізацію політики рівних прав та можливостей жінок і чоловіків. Аспірантка кафедри соціології НаУКМА. Співзасновниця ГО "Час рівності", помічниця на платній основі народного депутата Сергія Лещенка.

Сергій Кальченко – експерт з виборчого законодавства, європейських стандартів у сфері прав людини. Адвокат компанії Hillmont, раніше був партнером юридичної компанії "Моор і партнери".

Андрій Герус – енергетика, тарифи, антимонопольне регулювання. Був членом Нацкомісії з регулювання енергетики.

Сергій Бабак – освіта та наука. Радник Зеленського з питань освіти і науки. Директор освітніх програм Українського інституту майбутнього. 

Євген Комаровський – експерт з медицини. Лікар-педіатр, кандидат медичних наук та шоумен, був ведучим телепередачі "Школа доктора Комаровського".

Нагадаємо, нещодавно Варіанти порозмовляли з Іваном Апаршиним.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.