Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

житловий комплекс на вул. Топольній

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 19 квітня 2019, 13:27

На Топольній у Львові зведуть багатоповерховий житловий квартал з початковою школою

житловий комплекс на вул. Топольній

Львівська міськрада дозволила на вул. Топольній, 4 збудувати п'ять 10-поверхових будинків з вбудованими початковою школою та дитячим садочком.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Науково-технічний центр міжгалузевих програм" п'ять багатоквартирних житлових будинків на вул. Топольній, 4 з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та трансформаторною підстанцією.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Комплекс багатоповерхівок зведуть на земельній ділянці, площею 0,8742 га, яка є комунальною власністю і яка призначена для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з розміщенням торгово-офісних приміщень.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану території житлового району "Голоско" у Львові.

Висота усіх 5 житлових будинків не повинна перевищувати 30,80 метрів, будівля матиме 10 поверхів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 35%.

Крім цього, після завершення будівництва, вбудовано-прибудовані приміщеннями громадського призначення у останньому з будинків, площею 400 кв.м, передадуть Львівській міськраді для розміщення початкових класів філії ліцею №81 імені Петра Сагайдачного, а також передбачити приміщення для дитячого садочку.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Науково-технічний центр міжгалузевих програм" зареєстроване з 1997 року у Львові на вул. Топольній, 4, займається організацією будівництва будівель. Власниками фірми є ТзОВ "Авалон Інкомпані" (Львів), засновник "Авалон Інкомпані" Дмитро Палієнко (Дніпро), Олександр Фтомін (Львів). Розмір статутного капіталу підприємства становить 100 000 грн.

Нагадаємо, Львівська міськрада дозволила звести на вул. Шота Руставелі, 7 багатоповерхівку з підземним паркінгом та центр комерційно-ділової діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.