Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

плакати з інформацією про кандидатів

Неділя, 21 квітня 2019, 10:22

На Пустомитівщині на одній із виборчих дільниць відсутні плакати з інформацією про кандидатів

плакати з інформацією про кандидатів

У селі Солонка виборча комісія не розвісила плакати з інформацією про кандидатів у президенти.

Про це повідомляє ГО "Опора" у своїй сторінці у Фейсбуці.

Станом на 9:40 год на виборчій дільниці №460949 у селі Солонка Пустомитівського району відсутні інформаційні плакати кандидатів на пост Президента України.

"Спостерігачі Опори попросили голову дільничної виборчої комісії, яка організовує вибори на дільниці, пояснити відсутність плакатів. Голова відповів, що окружна виборча комісія їх не надсилала. Однак Опора зясувала, що плакати таки були надіслані. Коли спостерігачі повторно звернулись до голови ДВК, він розповів, що раніше дільнична виборча комісія мала "матеріали передвиборної агітації", але на день тиші їх зняли. Ймовірно, так звані "матеріали передвиборної агітації" й були плакатами з інформацією про кандидатів", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, усі виборчі дільниці у Львові та області відкрились і працюватимуть до 20:00 год.

На Львівщині у день виборів працює телефонна гаряча лінія. Загалом у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Додамо, переможцем першого туру президентських виборів став Володимир Зеленський, який набрав 30,24% голосів. Другим став чинний президент Петро Порошенко з результатом в 15,95% голосів. ЦВК офіційно оголосила, що другий тур відбудеться 21 квітня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.