Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Хміль

Неділя, 21 квітня 2019, 11:29

Верховна рада – гарант політичної стабільності всередині нашої держави – нардеп Михайло Хміль

Михайло Хміль

Верховна рада України сьогодні відіграє роль гаранта політичної стабільності в Україні, вірності держави демократичним нормам та незмінності її курсу європейського розвітку.

Про це заявив нардеп Михайло Хміль сьогодні у Львові.

«Рада залишається цитаделлю стабільності і курс, який зараз визначений на демократичний прозахідний розвиток країни, не зміниться» – сказав він.

Хміль нагадав, що в 2013-2014 рр. саме завдяки діям параментарів вдалось зберегти порядок в державі і не допустити хаосу.

«Вірю, що і зараз парламент справиться з завданнями. Ми багато очікуємо  від президента, але так не є. Наш президент – не цар. Україна – парламентсько-президентська республіка, тому вирішальними можуть стати саме наступні, парламентські вибори» – наголосив він.

Хміль вважає, що проведення преиздентских і парламентських виборів  в один рік – це складний виклик. Але саме парламентські виборі можуть повернути політичну ситуацію в Україні до рівновагі.

«Вірю в мудрість нашіх людей, в зрілість нашіх громадян, ми справимось» – переконаний він.

Нагадаємо, ЦВК офіційно оголосила, що другий тур президентських виборів відбудеться 21 квітня. Усі виборчі дільниці у Львові та області відкрились і працюватимуть до 20:00 год.

На Львівщині у день виборів працює телефонна гаряча лінія. Загалом у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Додамо, переможцем першого туру президентських виборів став Володимир Зеленський, який набрав 30,24% голосів. Другим став чинний президент Петро Порошенко з результатом в 15,95% голосів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.