Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборча дільниця

Неділя, 21 квітня 2019, 18:23

Спостерігачі "Опори" не зафіксували значних порушень на виборах

виборча дільниця

Системних грубих порушень, які б вплинули на підрахунок голосів на виборах Президента, у Львівській області немає. 

Про це сьогодні, 21 квітня, під час прес-конференції у Львові повідомив координатор спостереження у Львівській області громадянської мережі ОПОРА Тарас Радь.

Спостерігачі зафіксували декілька незначних порушень, зокерма у сільській місцевості були окремі спроби проголосувати без паспорта.

"Так само ми маємо проблеми зі спостереження на одній дільниці, де секретар фізично виштовхує нашого спостерігача, який здійснював фотофіксацію певного порушення, але ми вже підготували скаргу в ОВК та поліцію. Також  Жовківському районі ми фіксували, що було видано кілька бюлетнів одній людині та фотографування бюлетентів" – пояснив Тарас Радь.

За його словами системних порушеннь, які б могли суттєво вплинути на підрахунок голосів на Львівщині.

Нагадаємо, у Львові під час виборів замінували аеропорт та торговий центр. Найпоширенішим порушенням серед тих, які фіксують спостерігачі на виборчих дільницях на Львівщині, є спроба видати бюлетені виборцям без паспортів. 

Додамо, усі виборчі дільниці у Львові та області відкрились і працюватимуть до 20:00 год.

На Львівщині у день виборів працює телефонна гаряча лінія. Загалом у виборах Президента України можуть взяти участь 1,9 млн виборців у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.