Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богдан Панкевич

Понеділок, 22 квітня 2019, 11:51

Панкевич прирівняв Порошенка до Бандери та Хмельницького

Богдан Панкевич

Богдан Панкевич вважає, що Петро Порошенко увійшов в українську історію як Бандера, Грушевський, Петлюра і Хмельницький.

Про це повідомив голова Політичної ради Української Галицької Партії Богдан Панкевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Порошенко вже увійшов в українську історію. Як президент, що дав відсіч Росії, забезпечив асоціацію з ЄС і безвіз, відділив Томосом українську Церкву від Москви і практично розпочав українізацію", – заявив Богдан Панкевич.

За його словами, українська історія не пам'ятає помилок і злочинів, саме тому їх вибачать й Порошенко.

"Не буде їх пам'ятати Порошенкові так само, як не пам'ятає Бандері, Грушевському, Петлюрі, Хмельницькому, Сіркові та багатьом іншим нашим державникам. Подякуймо Порошенкові, мобілізуймося і готуймося до cерйозних справ", – додав Богдан Панкевич.

Нагадаємо, Богдан Панкевич був депутатом Львівської міської ради минулого скликання, але склав свої повноваження, через посаду Почесного консула Королівства Нідерландів у Львові. У 2016 році він став новим головою Політичної ради Української Галицької Партії.

У 2017 році Варіанти поспілкувалися з Богданом Панкевичем про політичну ситуацію в Україні.

Зазначимо, за даними Національного екзит-полу, на у другому турі виборів президента України лідирує Володимир Зеленський з 73,2% голосів, а 25,3% респондентів віддали голоси за Петра Порошенка.

Найвищу явка виборців в Україні зафіксували у Львівській області – 67,34%, а найнижчу на Закарпатті – 46,38%. Загалом у другому турі виборів проголосували менше 70% львів’ян.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.