Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Староєврейська

lviv.ridne.net

Понеділок, 6 травня 2019, 17:31

У Львові стартують археологічні розкопки на вулиці Староєврейській

вул. Староєврейська

Львівська міськрада замовила археологічні дослідження у межах вул. Староєврейської та арсеналу за 499 тис грн у Рятівної археологічної служби.

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на археологічні дослідження території обмеженої вул. Братів Рогатинців, вул. Староєврейською та будівлею міського арсеналу, які переможець тендеру має надавати до 31 грудня 2019 року.

Порпередній аукціон стартував 26 березня, участь у ньому взяли Науково-дослідний центр "Рятівна археологічна служба" Інституту археології Національної академії наук України та ТОВ "Міжнародний центр культурної спадщини та культурних цінностей", однак їхні пропозиції управління охорони історичного середовища відхилило та оголосило новий тендер, який відбувся 15 квітня у якому знову ж взяли участь ці два учасники. 

Із них міськрада обрала переможцем "Рятівну археологічну службу", яка запропонувала виконати розкопки за 499 500 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 500 000 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має провести археологічні дослідження території обмеженої вул. Братів Рогатинців, вул. Староєврейською та будівлею міського арсеналу, глибиною до 1,4 метрів, а також у закупівлю входять складання альбому фотоілюстрацій та 200 фото.

Науково-дослідний центр "Рятівна археологічна служба" Інституту археології Національної академії наук України зареєстрована у Львові ,керівником установи є Олег Осаульчук

Нагадаємо, у квітні 2018 року археологи Рятівної археологічної служби розпочали обстеження території, де будуватимуть Північний обхід Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.