Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Парубій

Понеділок, 22 квітня 2019, 16:03

Парубій не розпускатиме парламент заради Зеленського

Андрій Парубій

Андрій Парубій запевнив, що Верховна Рада буде безперебійно працювати до жовтня цього року.

Про це повідомляє Українська правда. 

Як заявив сьогодні під час брифінгу голова Верховної Ради Андрій Парубій, станом на зараз немає підстав для розпуску парламенту, який можливий за трьох умов: коли впродовж 30 днів не створена нова коаліція; коли впродовж 30 днів Верховна Рада не може розпочати свою роботу через відсутність більшості; коли впродовж 2 місяців парламент не може обрати новий склад уряду.

"Жодної з цих передумов на сьогодні немає. І кожна з тих умов передбачає певний термін від 30 до 60 днів. І є ще одна позиція – розпуск Верховної Ради неможливий за 6 місяців до завершення цієї каденції", – наголосив Андрій Парубій.

Він відзначив, що Верховна Рада буде безперебійно працювати до жовтня цього року.

Зазначимо, ще перед другим туром виборів Андрій Парубій заявив, що програма Володимира Зеленського нагадує програму "Партії Регіонів" та Віктора Януковича.

Нагадаємо, за даними Центральної виборчої комісії, станом на 12:30 год опрацювали 98,09% виборчих бюлетенів. Лідирує кандидат від партії "Слуга народу", шоумен Володимир Зеленський із 73,15% голосів – за нього проголосували 13 270 007 виборців.

У другому турі виборів на Львівщині переміг Петро Порошенко, набравши більше 62% голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.