Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Верланов

facebook Верланова

Вівторок, 23 квітня 2019, 16:05

Новим керівником ДПС стане Сергій Верланов

Сергій Верланов

Переможцем конкурсного відбору на очільника Державної податкової служби став Сергій Верланов.

Про це повідомляє Міністерство фінансів України на своїй Facebook-сторінці.

Сьогодні, 23 квітня, відбувся заключний етап конкурсного відбору на очільника Державної податкової служби, який проводила Комісія вищого корпусу державної служби.

"Трійка фіналістів у прямому ефірі представили членам комісії свою програму розвитку Служби, а потім протягом години відповідала на запитання представників бізнесу, народних депутатів, експертів та членів комісії", – йдеться у повідомленні.

Сергій Верланов отримав сумарно 16,45 балів, Сергій Петухов – 13,54 бала, Дмитро Олексієнко не набрав балів, достатніх для рейтингового оцінювання.

За результатами оцінювання кандидатів Комісія рекомендувала Кабінету Міністрів України призначити Сергія Верланова Головою Державноі податковоі служби.

Нагадаємо, 18 грудня 2018 року уряд вирішив реформувати ДФС, розділивши її на податкову та митну служби.

18 квітня суд задовольнив позов нардепа Андрія Антонищака про зупинення конкурсу на  посаду голови Державної митної служби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.