Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 23 квітня 2019, 18:15

23 квітня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 23 квітня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що екс-глава Національного банку України Валерія Гонтарєва назвала рішення судів по "Приватбанку" на користь олігарха Ігоря Коломойського фіаско судової системи країни. 

За її словами, персональна гарантія Коломойського по кредитах рефінансування "Приватбанку" "була виписана в деталях, де кожна буква була перевірена за законом".

Також українці цікавилися тим, що експертом з безпеки та оборони у команді переможця президентських виборів-2019 Володимира Зеленського став Іван Апаршин – екс-директор Департаменту воєнної політики та стратегічного планування Міністерства оборони України, потенційний міністр оборони команди лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка.

У соцмережах Апаршина звинувачують у тому, що він під час роботи начальником управління експертизи у сфері оборони в уряді визначав перелік боєприпасів і техніки, які підлягають продажу за непотрібністю, у зв’язку з цим він нібито може бути причетний до розкрадання в оборонному комплексі. На це Апаршин заявив, що ніколи не брав участь у бойових діях і не мав відношення до списування боєприпасів. 

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- голова Яворівської РДА Ігор Самардак подав заяву на звільнення з посади.

- Львівсько ОДА виділила Адвентистам Сьомого дня земельну ділянку на Миколаївщині для облаштування саніторію "Каштан";

- управління поліції охорони Львівщини замовило 37 планшетів за 212 тис грн;

- попри протест та скарги працівників Львівського обласного перинатального центру, Олександра Бойчук таки керуватиме цим медичним закладом;

- "Самопоміч" надіслала команді Володимира Зеленського закон про імпічмент президента.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.