Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 24 квітня 2019, 17:01

Садовий заспокоїв переляканий електорат Зеленського лагідною рукою

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявляє, що самопомічний закон про Президента не обмежує права Зеленського.

Про це повідомив міський голова Львова, лідер "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Андрія Садового, "Закон про Президента", який розробила політична партія "Об'єднання "Самопоміч", не обмежує повноваження глави держави.

"Його остаточна редакція можлива лише як консенсус між командою новообраного Президента, громадським експертним середовищем і Парламентом... Про жодні обмеження конституційних повноважень Президента мова не може йти апріорі. Лише впорядкування процедур, якими він їх реалізує" – заявив Андрій Садовий.

Він додав, що Верховна Рада України має розглядати цей закон після того, як позбавить недоторканості народних депутатів і проголосує за новий закон про вибори на основі відкритих списків. 

"Для всіх, хто переживає, що "Самопоміч" хоче не дати новому Президенту щось зробити. Ми максимально зацікавлені, щоб все було добре" – наголосив Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, вчора Садовий розповів, що "Самопоміч" надіслала команді Володимира Зеленського "Закон про Президента" авторства Оксани Сироїд, який включає повноваження президента, систему звітності і процедуру імпічменту.

Додамо, ЦВК опрацювала 100% голосів виборців, які брали участь у другому турі виборів Президента України 21 квітня, – переміг Володимир Зеленський із 73,22% голосів. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.