Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ліки

Середа, 24 квітня 2019, 17:26

На Львівщині зменшилося виробництво ліків

ліки

У січні-березні, порівняно з цими місяцями минулого року, виробництво промислової продукції в області зменшилось на 6,3%.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зокрема, на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря виробництво зменшилось на 25,7%, переробної промисловості – на 4,2%; на підприємствах добувної промисловості і розроблення кар’єрів – зросло на 6,4%.

У переробній промисловості зменшили випуск промислової продукції підприємства з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (на 21,4%), з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів (на 20,4%), з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів (на 10,1%), машинобудування (на 7,2%), з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 6,6%), з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності (на 1,0%).

Натомість збільшення обсягів промислового виробництва відбулося на підприємствах з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (на 25,3%), металургійного виробництва, виробництва готових металевих виробів, крім машин і устатковання (на 4,5%).

Нагадаємо, у січні-лютому, порівняно з цими місяцями минулого року, виробництво промислової продукції в області зменшилосьна 8,2%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.