Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

npu.gov.ua

Четвер, 25 квітня 2019, 10:26

Керівника одного із відділів РДА Львівщини викрили на махінації із земельними торгами

хабар

Посадовець однієї із РДА Львівщини та голова сільради вимагали 5 000 доларів хабара за надання в оренду земельної ділянки.

Про це повідомив департамент захисту економіки Національної поліції України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора правоохоронці викрили начальника відділу агропромислового розвитку однієї з райдержадміністрацій Львівщини та сільського голову цього району, які вимагали від підприємця 5 тисяч доларів хабара.

За ці кошти посадовці гарантували підприємцю організувати його перемогу під час проведення аукціону з оренди земельної ділянки площею 5 гектарів.

Чиновника РДА затримали вчора неподалік районної державної адміністрації під час отримання першої частини хабара у 2 тисячі доларів.

Наразі слідчим управління Нацполіції у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. У службових кабінетах керівника відділу райдержадміністрації та сільського голови проводяться обшуки та вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру.

Нагадаємо, нещодавно керівниця одного із відділів Бориславської міськради вимагала хабар у підприємця за розміщення газозаправочного комплексу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.