Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Четвер, 25 квітня 2019, 11:01

Садовий закликав депутатів висповідатися перед сесією

Андрій Садовий

Міський голова Львова запропонував львівським депутатам піти  посповідатися ще до початку сесії у Гарнізонний храм, бо після "гріхи будуть важчими".

Про це сьогодні повідомив міський голова Львова Андрій Садовий під час сесії Львівської міської ради.

Сьогодні Андрій Садовий закликав депутатів піти посповідатися в Гарнізонному храмі ще до початку сесії, адже після засідання гріхи можуть бути бути важчими.

"Сповідатися можна йти ще сьогодні і завтра, хто ще не сповідався. В Гарнізонному храмі можна прийти вас там чекають. Бо краще до сесії, бо після сесії то гріхи можуть бути важчими", – наголосив Андрій Садовий.

На цю репліку Садового відповів Маркіян Лопачак із ВО "Свобода", який обіцяв меру Львова посповідатися.

"Андрій Іванович, на рахунок сповіді, я вам обіцяю, що ми зробимо все можливе, щоб вам не довелося йти до сповіді ввечері" – повідомив Маркіян Лопачак.

Нагадаємо, на попередній сесії міськради Андрій Садовий запропонував перетворити львівських депутатів на інспекторів з перевірки прибирання за домашніми тваринами.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.