Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Великодній ярмарок

П'ятниця, 26 квітня 2019, 11:00

У Львові запрацював Великодній ярмарок

Великодній ярмарок

У Львові 26 квітня – 12 травня на проспекті Свободи, а саме від Оперного театру до пам’ятника Трасу Шевченку, працюватиме Великодній ярмарок. Таке рішення затвердили під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради ще 19 квітня. Ярмарок працюватиме у робочі дні – з 11.00 год. до 22.00 год., у святкові та вихідні дні – з 10.00 год. до 23.00 год. Нагадаємо, ТзОВ "Львівські ярмарки", яке знову буде організатором Великодного ярмарку, змусили встановити більшу кількість смітників та забезпечити роздільний збір ТПВ. Додамо, у лютому цього року Львівська міськрада оголосила конкурс на проведення та облаштування Великоднього ярмарку у місті.

У Львові 26 квітня – 12 травня на проспекті Свободи, а саме від Оперного театру до пам’ятника Трасу Шевченку, працюватиме Великодній ярмарок. Таке рішення затвердили під час засідання виконавчого комітету Львівської міськради ще 19 квітня.

Ярмарок працюватиме у робочі дні – з 11.00 год. до 22.00 год., у святкові та вихідні дні – з 10.00 год. до 23.00 год.

Нагадаємо, ТзОВ "Львівські ярмарки", яке знову буде організатором Великодного ярмарку, змусили встановити більшу кількість смітників та забезпечити роздільний збір ТПВ.

Додамо, у лютому цього року Львівська міськрада оголосила конкурс на проведення та облаштування Великоднього ярмарку у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.