Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ірина Маруняк

Четвер, 2 травня 2019, 11:00

Садовий шукає нового підрядника для Маруняк

Ірина Маруняк

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду спеціаліста 1-ї категорії відділу обліку та розподілу житла.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Управління персоналом Львівської міської ради оголосило конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста 1-ї категорії відділу обліку та розподілу житла управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради на час перебування основного працівника у відпустці по догляду за дитиною.

Основними вимогами до кандидатів є: повна вища освіта; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років; післядипломна освіта у галузі знань «Державне управління».

Кваліфікаційні вимоги: базова вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра. Без вимог до стажу роботи .

Документи приймають до 26 травня.

Додамо, департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради з травня 2017 року очолює Ірина Маруняк.

Нагдаємо, в квітні 2019 року Львівська міськрада створила нову посаду заступника міського голови з питань безпеки міста.

Цього ж місяця Андрій Садовий розпорядився створити 60 нових посад в управлінні безпеки міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.