Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забруднення атмосфери

П'ятниця, 3 травня 2019, 15:52

На Пустомитівщині дві АЗС забрюднювала атмосферу

забруднення атмосфери

Екологи зафіксували викиди забруднюючих речовин в атмосферу із двох АЗС на Пустомитівщині.

Про це повідомляє прес-служба 

Державна екологічна інспекція у Львівській області встановила,  що директорка ТОВ "Центр ділової співпраці "Капітал бізнес сервіс" 14 лютого о 16:10 год. здійснювала господарську діяльність з порушенням порядку провадження.

Зокрема, на АЗС в с. Підберізці, траса Київ-Чоп, 527 км + 800 м Пустомитівського району та АЗС, в с. Підгірне, траса Умань-Краківець, 514 км + 460 м Пустомитівського району здійснювались викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами роздавальних колонок без дозволу спеціально уповноваженого органу виконавчої влади.    

Інспекція склала протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення, провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону, чи здійснення таких видів господарської діяльності з порушенням умов ліцензування, а так само без одержання дозволу, іншого документа дозвільного характеру, якщо його одержання передбачене законом (крім випадків застосування принципу мовчазної згоди).

Постанова Пустомитівського районного суду Львівської області директора ТОВ "Центр ділової співпраці "Капітал бізнес сервіс" визнала винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 164 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 17 тис. грн в дохід держави без конфіскації майна. Рішення набрало законної сили 15 квітня

За даними сайту YouControl, ТОВ "Центр ділової співпраці "Капітал бізнес сервіс", яке займається роздрібною торгівлею пальним, зареєстрував у 1996 році у Львові Ігор Федишин. Директором компанії є Галина Бік. Розмір статутного капіталу становить 375 грн, що є недостатнім. Окрім того, фірма має борг в розмірі 13 199 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.