Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Вівторок, 7 травня 2019, 09:54

Блаженніший Святослав запросив Зеленського повчитись до УКУ

Володимир Зеленський

Глава УГКЦ запропонував новообраному президенту Володимиру Зеленському приїхати до Львова в Український католицький університет.

Про це повідомила прес-служба Української Греко-Католицької Церкви.  

У понеділок, 6 травня, Глава і Отець Української греко-католицької церкви Блаженніший Святослав зустрівся із новообраним Президентом України Володимиром Зеленським.

Під час розмови Глава УГКЦ згадав про проблему масової еміграції молоді з України.

"Нашою турботою є, зокрема, молодь, яка покидає країну в пошуках якісної європейської освіти. Тому ми хочемо запросити Вас до Львова, до Українського католицького університету, який є сучасним європейським християнським і академічним майданчиком надії для молодих українців" – зазначив Блаженніший Святослав.

Володимир Зеленський, зокрема, подякував архиєрею за те служіння, яке здійснює УГКЦ на окупованих територіях Донбасу та в анексованому Криму, зберігаючи таким чином зв’язок із цими громадянами України та надаючи їм належну опіку. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський повідомив, що обіцяє офіційно приїхати до Львова та захищати українську мову, а його дружина, Олена Зеленська заявила, що спільно з чоловіком вчитиме українську мову та шукає викладача.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.