Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

Вівторок, 11 червня 2019, 13:23

Утримання доріг Львівщини протягом 2019 року коштуватиме 36 мільйонів гривень

ремонт доріг на Львівщині

Львівська ОДА замовила за 36 млн грн експлуатаційне утримання доріг у області у львівської філії "Автомобільних доріг України".

Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації оголосив тендер у системі ProZorro на експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Львівської області (організація безпеки дорожнього руху), що переможець тендеру має постачати до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 29 квітня, участь у ньому взяли ДП "Львівський дорсервіс" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України" та ТОВ "Трафік Менеджмент Груп", які запропонували за роботу 36 500 000 грн і 39 200 000 грн відповідно. Переможцем обрали "Автомобільні дороги України", а очікувана вартість послуг становила 40 000 000 грн.

Як вказано у закупівлі, на протяжності у 6 526 кілометрів доріг області переможець має провети дорожню розмітку, встановити дорожні знаки та огородження. 

Нагадаємо, у березні цього року Львівська облрада створила КП ЛОР "Львівське обласне шляхово-ремонтне підприємство", яке займатиметься дорогами області.

Додамо, на початку січня на посадовців ДП "Львівський облавтодор" подали до суду через порушення правил забезпечення дорожнього руху через смертельне ДТП на трасі Львів-Шегині у Городоцькому районі, де зіткнулися автоцистерна і два мікроавтобуси – від отриманих травм 2 осіб загинули, а ще 5 людей госпіталізвали у лікарню.

Цьгогоріч Львів і Умань планують з'єднати сучасною європейською дорогою.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.