Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затриманий

lv.npu.gov.ua

Середа, 8 травня 2019, 13:38

Посадовцю з Радехівщини загрожує до 4 років позбавлення волі за хабар

затриманий

Посадовця обвинувачують в отриманні 16 тис. грн хабаря від суми укладених договорів про закупівлю товарів.

ПАро це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Правохоронці Радехівщини припинили незаконне збагачення керівником комунального підприємства однієї з районних рад Львівської області, якого раніше затримали на хабарі.

Посадовця затримали в порядку ст.208 КПК України та за рішенням суду обрали міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Поліцейські повідомили йому про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування завершили, обвинувальний акт скерували на розгляд суду. Зловмиснику загрожує покарання – до 4 років ув’язнення та 3-річне позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю.

Нагадаємо, 30 січня керівника одного з комунальних підприємств Львівщини викрили на хабарі. Чоловік вимагав 300 доларів та 8 тис. грн хабара за придбання комп’ютерної техніки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.