Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда одягу

ДФС

Четвер, 9 травня 2019, 11:02

Митники вилучили партію контрабандного одягу та взуття

контрабанда одягу

Вчора, на митному посту Медика Львівської області митники в громадянина України вилучили понад 180 пар взуття та майже 300 штук одягу. 

Товар ввозився в Україну з порушенням митних правил. 

Про це повідомила прес-служба ДФС у Львівській області. 

Три мікроавтобуси під керуванням громадян України  для перетину кордону обрали смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявили про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню, - зазначено у повіідомленні. 

Під час митного контролю транспортних засобів у митників виникли підозри про можливе приховування таких товарів. Мікроавтобуси скерували в місце поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. У їх салонах серед особистих речей було виявлено товари, вартість яких відповідно до ст. 374 Митного кодексу України перевищує неоподатковувану норму переміщення через митний кордон України.

Зокрема в одному з них було 168 пар взуття, 95 шт. одягу, в іншому – 34 шт. нових рюкзаки, дорожні сумки, взуття, комбінезони, в третьому – 184 шт. різного одягу (футболки, сорочки, куртки).

Зазначені дії мають ознаки порушень митних правил, передбачених статтею 471 Митного кодексу України. Товар вилучено. Його вартість буде встановлено додатково. Справи скерують до суду.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.