Зміст статті

9 травня 2019олександр ковальчук

Львівське побєдоносіє

Чергове зішестя львівської вати та праваків на Пагорб Слави у Львові.

9 травня на Пагорбі Слави у Львові вже котрий рік демонструє сталий потяг до дешевої шарпанинки.

Традиційну картину на львівському Пагорбі Слави під час 9 травня дещо розворушує та надихає перемога Зеленського. Але не так, щоб особливо вшир. З кожного куточка за всіма стежить численна поліція і тому, щоб нічого такого.

Все крутиться в сегрегаційних колах місцевих ватників та нациків і лише організована група, схоже, що білоруських туристів з автобуса, хоч якось приносить на Пагорб Слави щось не настільки схоже на все минулорічне.

Місцева вата звично розмовляє російською в кулачок та пошепки тримає дулю в кишенях. Дивиться вовком та огризається дрімучим лісом. Після заборони символіки православні парсуни змушені щороку крутитися вужиком і тому обов'язково на щось червоне можна відразу натрапити на їхніх луках: беретики, шалики, сорочки, куртки, штани, плащі, значки тощо.

Поміж щороку знайомих облич, ветеранських організацій, парафіян Московського патріархату, колишніх львівських комуністів у підпіллі (хоча колишніх, звісно, що не буває) відразу і за кілометр чути русскім духом у тих совкових фасонах.

Одні з них вже порохнявіють деградацією. Їхні лики вже більше юродиві, аніж блаженні у тому львівському пеклі для російськомовних. Інші в тому львівському гетто виразно замешкають обличчями територію Кульпаркова, хоча живуть, звичайно, десь тихенько навколо.

Вони несуть на чолі відбиток переслідуваного побєдоносія, сліди виразної травмованості, яка істерить усім їхнім зовнішнім. Величезні хрестики на грудях напоказ. Хрістос Васкрєсє тричі вголос. Ордени на куртці трирічної дитини. Навколишня увага до цього ватного маразму не особливо тішить одну дівчинку, але відразу втішає, схоже, що її братика, який неймовірно щиро вірить у її долю телевізійної зірки.

З правого флангу Мельничук знову за смотрящого над школотними нациками в адідасах та балансах, які жують морозиво та здіймають суперечки з пенсіонерами.

Їх ліниво відганяє від гріха поліція та старші товариші зі Свободи. Але десь у цих проміжках школота таки має нестримний потяг до убогих приколів поблизу вати. Типу, сфоткатися біля православних халамидників у футболці з чимось забороненим поруч з комуністичним.

Саме за такої погоди головним цабе на Пагорбі Слави 9 травня стає голова регіональної організації партії "Опозиційна платформа – За життя" Інна Іваночко.

Школота бігає за нею табунами. Все фільмує на мобільні та стоїть збоку під час її інтерву 112 каналу. Посіпакам Іваночко шкода школотних побратимів, вони хвилюються за їхніх батьків в яких виросли такі нерозумні діти. Радять їм вчити історії та географію. А ще щиро вірять, що вони зрозуміють усю політику партії під час дорослішання.

У якусь мить до Іваночко ззаду заходять на віражах двоє вуйків з антимедведчуківськими гаслами і та починає огризатися до них, що: "Ми зараз знаходимося під вашою окупацією". Хто такі "ми" начебто відразу зрозуміло і в обличчя Іваночко моментально прилітає смачний плювок від когось з присутніх праваків. Іваночко, на мить зупинилась, обтерлась, і знову зацвіла у супроводі поліції. За її спиною в її бік летить синонімічний ряд нічного метелика: шлюха, шалава, шльондра, курва тощо від усіх підряд потрохи.

Після цього на Пагорбі Слави у Львові вже більше нічого не буде. Самі лише крихти. Білосніжка Олена Живко ака голова ГО "Об'єднання добровольців" коментуватиме факт харку в Іваночко в білосніжних кросівках від Шанель, а три вуйка з протилежними світоглядами за декілька хвилин у творчій суперечці про головне дійдуть логічним ланцюжком від цін на цибулю до московської орди.

Після такого вже варто було лише втікати з цієї урочої порнографії під звуки хітового треку Bobby Oroza "This Love".

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.