Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 10 травня 2019, 11:36

Нардепки охоче втікають від авторитарного популіста Садового

Андрій Садовий

З Самопомочі вийшли нардепи Вікторія Войціцька, Олександр Данченко, Іван Мірошніченко, Олена Сотник та Олександр Опанасенко.

Про це повідомив лідер партії Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook.

За його словами вони залишаться у фракції до кінця роботи депутатів 8 скликання — до осені цього року.

"Зустрілись з групою депутатів від "Самопомочі" - Оленою Сотник, Вікторією Войціцькою, Олександром Опанасенком, Іваном Мірошніченком. Скайпом долучився Олександр Данченко. Колеги висловили бажання надалі перейти в статус позапартійних депутатів" – написав Садовий.

Він додав, що політики домовились співпрацювати в будь-яких форматах, до яких приведе майбутнє.

Одна з п'яти нардепів - Вікторія Войціцька на своїй сторінці у Facebook пояснила чому депутати прийняли таке рішення.

За її словами, більшість членів фракції "Самопоміч" протягом року багато разів зустрічалися з керівництвом партії щодо проблемних питань, але безрезультатно.

"На даному етапі наше бачення шляху для захисту майбутнього українців відрізняються від позиції партії, тому наші політичні шляхи розходяться, що не виключає плідної співпраці в інших форматах й нашого перебування у фракції "Самопоміч" до завершення повноважень, які нам делегували люди"– написала Вікторія Войцінська.

Нагадаємо, Єгор Соболєв вирішив залишити фракцію "Самопоміч" через корупційні скандали та заявив, що в українській політиці не вистачає лідерів.

Додамо, Садовий заявив, що депутати "Самопомочі" підтримують призначення інавгурації обраного президента Володимира Зеленського на 19 травня.  

Зазначимо, на парламентських виборах партія Самопоміч не планує об'єднуватися з іншими політсилами.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.