Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Смаль-Стоцького, 13

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 10 травня 2019, 12:56

У Львові збудують новий медичний центр з підземним паркінгом

вулиця Смаль-Стоцького, 13

На вулиці Смаль-Стоцького 13, біля "Скрині" збудують ще один "Медичний центр Святої Параскеви".

Сьогодні, 10 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію та будівництво медичного закладу з підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією і даховою котельнею на вул. С. Смаль-Стоцького, 13 у місті Львові.

У міськраді встановили, що висота будівлі після добудови не повинна перевищувати 27,90 метрів.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-5 – лікувальні зони відповідно до детального плану територіїю Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 77 % (з врахуванням підземної автостоянки).

Приміщення знаходяться у межах історичного ареалу Львова, тому будівництво здійснюватиметься з дотриманням будівельних норм відповідно до Закону України "Про охорону культурної спадщини".

Дозвіл на будівництво отримали громадяни Волошко Дмитро, Волощук Іван та Смолій Світлана.

За даними YouControl, Волошко Дмитро є власником "Медичних центрів Святої Параскеви". Волощук Іван є власником 9 компаній, серед яких "Офіс-центр "Путятинський", який більше 8 років займається управлінням нерухомого майна за винагороду або на основі контракту, а також він є співвласником інформаційного агенства "Вільна Україна", яке працює більше 17 років і основний вид його діяльності надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.

Смолій Світлана є співвласником ТзОВ "Князь Святослав" та приватного акціонерного товариства "МЛП Вест Київ", які займаються  організацією будівництва будівель, а її чоловік Смолій Яків є головою Нацбанку України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.