Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ринок "Шувар"

П'ятниця, 10 травня 2019, 15:45

На Сихові збудують новий торговий центр з рестораном

ринок "Шувар"

Львівська міськрада дозволила збудувати фірмі Романа Федишина 2-поверховий торговий центр з закладом харчування на верхньому "Шуварі".

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво ТзОВ "Шувар" закладу харчування та торгівлі на просп. Червоної Калини, 36. Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Новий заклад громадського харчування та торговий центр зведуть на території ринку "Шувар", на земельних ділянках, площею 1,3922 га та 0,3200 га, які є комунальною власністю і які призначені для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови й будівель ринкової інфраструктури. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови, а вид використання – обслуговування будівель громадського центру та обслуговування міні-ринку.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-6 – торгівельні зони відповідно до зонінгу Сихівського району.

Висота міні-ринку не повинна перевищувати 14 метрів, що складатиме 2 поверхи та нульовий поверх, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 3%.

Нагадаємо, у 2016 році виконком Львівської міськоради дозволив звести ТзОВ "Шувар" дво-поверховий торговий центр на місці одноповерхових магазинчиків.

Власником і директором ТзОВ "Шувар" є Роман Федишин, депутат Львівської міської ради, який пройшов на виборах у 2015 році у складі партії "Об'єднання "Самопоміч".

У 2018 році Федишин задекларував 8,1 млн грн доходу, 6,7 млн грн готівки та витрати на навчання у США і Великій Британії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.