Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ліцей "Оріана"

oriyana555.blogspot.com

П'ятниця, 10 травня 2019, 15:44

В ліцеї "Оріана" невідомі розпилили газовий балон

Ліцей "Оріана"

Школярі ліцею "Оріана" постраждали через розрив газового балона.

Перцевий газовий балон розпилили у коридорі шкільного приміщення, поки невідомо хто. За словами директора школи Юрія Сватка, його розпилили у коридорному приміщенні ліцею. Коли діти вийшли через ті двері, то засвідчили, що йдучи коридором, вони почули симптоми перцевих випарів. "Відчули гостроту в горлі, кашель. І побігли на гору" – заявив він.

За викликом прибула слідчо-оперативна група, яка не вилучила з місця події балон, оскільки не знайшла його, як і особу, яка цей засіб розпилила у школі. На даний момент є лише постраждалий, якому цей балон розпилили в очі. Правоохоронці цю особу забрали для з’ясування обставин у відділок.

"Надійшов виклик, що на вул. Чукаріна 3 в ліцеї "Оріяна" про те, що учні розпилили в обличчя іншим дітям невідому речовину. На місці працювали дснс, шмд, слідчі Сихівського ВП. Загрози життю чи здоров’ю учнів немає навчання продовжиться в штатному режимі. Госпіталізації ніхто не потребував", – заявили у поліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.