Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

П'ятниця, 10 травня 2019, 18:15

10 травня: найпопулярніші запити у Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 10 травня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що журналіст і телеведучий Савік Шустер вважає, що чинний президент Петро Порошенко не повинен керувати державою, оскільки "він думає про себе, а не про людей".

Таким чином журналіст прокоментував результати президентських виборів в Україні: "Те, що він програв, мене радує. Мене тішить, бо люди зрозуміли, хто він, і люди зрозуміли швидше, ніж я... я не до кінця розумів ось цю людину".

Також українці цікавилися тим, що кіностудія Warner Bros. опублікувала перший тизер-трейлер фільму жахів It: Chapter Two / "Воно 2", в якому головні герої продовжують боротися зі зловісним клоуном Пеннивайз через 27 років після подій першого фільму. Фільм є продовженням екранізації однойменної книги Стівена Кінга.

Режисером продовження It: Chapter Two призначили Андреса Мускетті, а сценаристом – Гері Добермана, які працювали і над першою частиною.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- міськрада Львова дозволила збудувати комплекс туристичної інфраструктури з рестораном, офісами та готельними номерами на вулиці Щирецькій, 36;

- на Сихові збудують новий торговий центр з рестораном;

- біля супермаркету "Метро 2" у Львові зведуть 9-поверхову новобудову;

- ЛК АТП №1 збудує новий адміністративний корпус з приміщеннями ремонту автобусів на вулиці Вернадського;  

- на вулиці Смаль-Стоцького 13, біля "Скрині" збудують ще один "Медичний центр Святої Параскеви";

- Петро Порошенко присвоїв почесні звання 30 діячам мистецтва, викладачам, науковцям, юристам, освітянам, працівникам лісової галузі та журналістам з Львівщини;

- на території багатоповерхового житлового кварталу "Веселка" на вул. Залізничній, 7 збудують дошкільний навчальний заклад.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.