Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ОЛК "Ровесник"

monolittour.lviv.ua

Понеділок, 13 травня 2019, 15:37

На Львівщині дітей пільгових категорій оздоровлюватимуть у санаторіях "Світанок" та "Ровесник"

ОЛК "Ровесник"

Львівська ОДА замовила путівки для оздоровлення 540 дітей за 3,3 млн грн у два санаторії, що знаходяться на Дрогобиччині та Сокальщині.

Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА провів тендер у системі ProZorro на послуги дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, які переможець тендеру має організувати до 31 серпня 2019 року.

Аукціон стартував 3 травня, участь у першому лоті закупівлі взяли організація об'єднання громадян "Санаторій "Нафтуся Прикарпаття" та дитячий заклад санаторного типу "Світанок", які запропонували прийняли дітей за 1 676 700 грн і 1 659 147 грн відповідно. Переможцем обрали дитячий заклад санаторного типу "Світанок".

Переможцем другого лоту обрали оздоровчо-лікувальний комплекс "Ровесник" ДП "Львіввугілля", що знаходиться у селі Комарів Сокальського району, який запропонував 1 672 650 грн за послуги.

Додамо, очікувана вартість послуг становила 3 353 520 грн.

 

Як вказано у закупівлі,  Львівська ОДА замовила 540 путівок для оздоровлення 540 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки в дитячих закладах санаторного типу, розташованих на території Львівської області.

Тедер складається із двох лотів по 270 путівок, кожен вартістю по 1 676 760 грн. З цих 270 путівок, 135 путівок здійснюватимуться на рахунок 100% бюджетного фінансування, а ще 54 путівок – 90% за рахунок бюджету, 10% доплата за рахунок батьківських коштів.

Послуги переможець тендеру повинен надати протягом червня-серпня цього року. 

Щодо вимог для санаторіїв, то площа на одну дитину в кімнаті повинна складати не менше 5 кв.м, а кімнати мають бути відремонтовані та укомплектовані необхідними меблями (ліжко, шафа, тумбочка). Харчування має бути п‘ятиразовим, а число місць в обідньому залі – не менше 100.

Крім цього, санаторії мають проводити для дітей екскурсії, організувати туристичні походи. Також на території закладу мають бути: волейбольний майданчик, футбольне поле, тенісні столи, майданчик для вогнища тощо. 

За даними порталу YouControl, дитячий заклад санаторного типу "Світанок" зареєстрований з 1997 року у селі Станиля Дрогобицького району, займається діяльністю лікарняних закладів. Санаторій належить Львівській обласній організації Всеукраїнської профспілки працівників споживчої кооперації України, а керівником закладу є Орислава Дацьків.

Натомість оздоровчо-лікувальний комплекс "Ровесник" ДП "Львіввугілля" очолює Василь Карвацький. Комплекс розрахований на 450 місць.

Нагадаємо, у 2018 році за рахунок коштів державного та обласного бюджету на Львівщині оздоровили 3499 дітей пільгових категорій.

Додамо, станом на червень 2018 року на Львівщині працювало 85 оздоровчих закладів для дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.