Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

"Три сини і донька"

trysyny.com

Четвер, 16 травня 2019, 13:52

Керівництво готелю у Східниці заперечує інформацію про випадки отруєння відвідувачів

"Три сини і донька"

Готельний комлекс "Три сини і донька" не отримував офіційних скарг про отруєння від відвідувачів під час плавання у басейнах готелю, вода яких проходить щоденну перевірку.

Про це Варіантам повідомили у адміністрації ГК "Три сини і донька".

За даними адміністрації готельного комлексу "Три сини і донька" протягом травня до них із скаргами на отруєння під час плавання у басейні закладу не звертався жоден відвідувач, а також й до медичного центру, який знаходиться на території готелю.

"Вода у басейнах готелю, крім регулярних відомчих аналізів в лабораторії, проходить щоденну перевірку, що виключає можливість отруєння при користуванні басейном", – пояснили у адміністрації ГК "Три сини і донька".

Зазначимо, ще у грудні 2018 року Нацполіція Львівщини розпочала досудове розслідування через те, що п’ятеро дітей отруїлися після плавання у басейні східницького готелю. Як повідомляли ЗМІ, діти отруїлися у готельному комлексі "Три сини і донька", однак у адміністрації готелю розповіли, що перевірки нічого не виявили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.