Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

хом'як мирослав

Прес-реліз,   Четвер, 16 травня 2019, 16:10

Вишиванка не просто одяг, а символ для українців – Хом’як

хом'як мирослав

Мирослав Хом’як привітав українців із Днем вишиванки.

Про це повідомила прес-служба партії "Наш край".

"Сьогодні ми відзначаємо День вишиванки, яка є не просто одягом, а справжнім символом для українців. Вишиванку можна сміливо назвати національною святинею, яка є оберегом наших традицій та вірувань. Вона символізує нашу єдність, культуру та пам’ять про минулі покоління.

Тоді, коли розпочалось це свято, ніхто не міг подумати, що воно стане таким популярним. Сьогодні ж ми бачимо на вулицях країни сотні тисяч людей у вишиванках, які пишаються тим, що вони українці. А нещодавно День вишиванки поширився і за межі України – в Європу та за океан.

Одягнути вишиванку в цей день, прийти в ній на роботу чи просто прогулятися має бути гордістю для кожного з нас. Адже це свято самобутнього та барвистого національного одягу, яке будить в наших серцях патріотичні почуття", – наголосив Мирослав Хом’як, голова Львівської обласної партійної організації політичної партії "Наш край".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.