Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

П'ятниця, 17 травня 2019, 10:17

Зеленський визначив критерії для нового голови Львівської ОДА

Володимир Зеленський

Новообраний президент України Володимир Зеленський хоче провести прозорий конкурс на посади голів ОДА.

Про це повідомляє "Інтерфакс Україна".

Новообраний президент України Володимир Зеленський на зустрічі з представниками великих міжнародних рекрутингових і HR-агентств зазначив, що має намір провести прозорий конкурс на посади голів обласних державних адміністрацій.

"Ми дійсно хочемо знайти нових талановитих людей, хороших фахівців, які поділяють наші цінності. Це не популізм, це - наша мета. І ми розуміємо, що знайти найкращих фахівців, які мають високі компетенції і орієнтовані на конкретні результати, не дуже просто. Тому хочемо запросити вас до співпраці в цій сфері" – зазначив Володимир Зеленський.

За словами Зеленського, вже є певна кількість кандидатур, наприклад, на посади керівників ОДА в різних областях України.

"Але і тут нам потрібна ваша допомога з інструментами адекватної оцінки цих людей. Тому що ми хочемо провести прозорий конкурс на ці посади, знайти кращих менеджерів, які прагнуть до позитивних змін у своїх регіонах, мають стратегії розвитку і здатні залучати локальні і іноземні інвестиції" – додав Володимир Зеленський.

Окрім того, на зустрічі йшлося про головні критерії, яким повинні відповідати претенденти на глав ОДА: професіоналізм, знання регіону, авторитет у місцевих громадах, добропорядність, хороша репутація, досвід управління системами такого рівня.

Як повідомляє прес-служба Зеленського, в четвер він разом зі своєю HR-командою обговорив з ними можливу співпрацю в пошуку кадрів на низку посад у системі державного управління. У зустрічі, зокрема, взяли участь Ілона Шарова (Hudson), Роман Бондар (Оdgers Вerndtson), Олексій Долгих (Bayden), Юлія Згеєва і Ігор Габузенко (Ward Howell).

"Всі учасники зустрічі підтримали ініціативу Володимира Зеленського, пов'язану з кадровою політикою, і задекларували свою готовність до співпраці з командою новообраного президента" – наголошується в повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.