Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Микола Величкович

nfront.org.ua

Понеділок, 20 травня 2019, 13:00

Порошенко нагородив нардепа з Львівщини

Микола Величкович

Микола Величкович отримав звання від Петра Порошенка.

Про це йдеться в указі Президента України №270/2019 від 17 травня 2019 року.

Вже екс-президент України Петро Порошенко, останні дні перебуваючи на посаді, присвоїв звання "Заслужений працівник фізичної культури і спорту України" народному депутатові України, учаснику Революції Гідності Миколі Величковичу.

Величкович отримав звання за "значні особисті заслуги у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, громадянську мужність, самовідданість у відстоюванні конституційних засад демократії, прав і свобод людини, вагомий внесок у культурно-освітній розвиток держави, активну волонтерську діяльність".

Нагадаємо, Микола Величкович, львів'янин, пройшов у Верховну Раду на виборах у 2014 році у складі Народного фронту. До обрання нардепом він був заступником міністра внутрішніх справ України, а у 2005-2014 рр. – старшим викладачем кафедри фехтування, боксу та національних одноборств Львівського державного університету фізичної культури.

У 2018 році він задекларував 489 тис грн доходу та продав старий ВАЗ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.