Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

заміновувач

патрульна поліція Львова

Понеділок, 20 травня 2019, 12:17

У Львові спіймали чоловіка, який повідомляв про замінування

заміновувач

Патрульні зловили ймовірного заміновувача, ще коли він тримав в руках телефонну слухавку у таксофоні.

Про це повідомила прес-служба Патрульної поліції у Львівській області.

Сьогодні вранці, поліцейські отримали телефонний дзвінок про замінування приміщення на вулиці Залізничній. Диспетчер продовжила говорити з заявником, та паралельно сповістила про подію екіпаж патрульної поліції 2 батальйону.

Патрульні, які були неподалік, поїхали до таксофона, звідки здійснювався дзвінок. Там вони виявили чоловіка, який ще не встиг закінчити розмову.

 

Чоловіка встановили в базі даних, ним виявився 23-річний львів’янин. До місця, яке буцімто заміноване, приїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, газова служба, бригада швидкої медичної допомоги, кінолог.

Тепер чоловіку загрожує кримінальна відповідальність за ст. 259 ККУ (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Нагадаємо, минулого тижня у Львові анонім повідомив про замінування школи та 4 готелів, а також 13 житлових будинків, 7 лікарень, 7 готелів та міжнародного аеропорту. 

Крім того, у неділю, 12 травня, у Львові знову замінували "Кінг Крос Леополіс", правоохоронці не виявили вибухонебезпечних предметів. Перед цим готелі і ТРЦ міста "заміновували" 678 і 10 травня, поліція евакуювала працівників та відвідувачів цих закладів, однак вибухівки не виявила.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.