Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування у Львові

Вівторок, 14 травня 2019, 12:28

У Львові замінували школу та готелі

замінування у Львові

Анонім повідомив про вибухівку у приміщенні однієї із шкіл Львова та у 4 готелях.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 14 травня, о 9.37 год на електронну пошту поліції Львівщини надійшло повідомлення про замінування чотирьох готелів, розташованих на вулицях Городоцькій, Тершаківців, площі Князя Святослава та проспекті Чорновола, а також школу № 93, розташовану на вулиці Кос-Анатольського у Львові.

Наразі за цими адресами працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб. Поліцейські обстежуватимуть будівлі та прилеглі території.

Нагадаємо, вчора начальник ГУ Національної поліції у Львівській області Валерій Середа заявив, що поліція не займається організацією евакуції людей з приміщень і супермаркетів, тому що план евакуації розробляє адміністрація торгових центрів, яка і повинна відповідати за процес евакуації своїх клієнтів.

Минулого року більшість повідомлень про замінування у Львові  надходили з Російського міста Омськ. 

У неділю, 12 травня, у Львові знову замінували "Кінг Крос Леополіс", правоохоронці не виявили вибухонебезпечних предметів. Перед цим готелі і ТРЦ міста "заміновували" 678 і 10 травня, поліція евакуювала працівників та відвідувачів цих закладів, однак вибухівки не виявила.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.