Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Понеділок, 20 травня 2019, 16:00

Вакарчук шукатиме апостолів свого Голосу поміж рибалок, митників та повій

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук заявив, що у список його партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання.

Про це повідомив соліст гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук в ефірі телеканалу 1+1.

"Я, не вагаючись, прийняв рішення йти до парламенту. Ми створюємо свою політичну силу, для того, щоб прийти в українську політику всерйоз і надовго. Для мене, на першому місці, будуть інтереси українських громадян, виборців – і все інше буде підпорядковано цій великій цілі" – заявив Святослав Вакарчук.

Він пояснив, що наразі новостворена партія "Голос" має сформувати список осіб, які йтимуть на вибори і серед них не повинно бути жодного діючого народного депутата.

"Наш список – я вважаю і буду пропонувати це партії, має повністю складатися з людей, серед яких немає чинних народних депутатів. От тому я вважаю, що це дуже важливо. Щоб люди розуміли, що ми пропонуємо нові, кардинальні рішення, які ще інші люди ніколи не пропонували. Є багато чудових народних депутатів, у яких можуть співпадати з нами погляди. Я впевнений, що на мажоритарних округах вони з успіхом переконають своїх виборців за результатами їхньої роботи за 5 років" – наголосив Святослав Вакарчук.

Також він додав, що хоча наразі рейтинг його партії складає 0,7%, однак ближче до виборів він зросте.

"Ну, по-перше, я думаю, не існувало цієї партії, коли ці рейтинги міряли. По-друге, дуже важливо сказати, що я добре знаю, що таке починати з маленької студентської рок-групи, яку ніхто не знає. Я знаю, що це складна, довга і наполеглива дорога. Але ми до неї готові, і я впевнений, що якщо ми будемо щирими, якщо ми будемо чітко доносити свої меседжі, і – головне – свою ідеологію і свої переконання до виборців, то вони обов’язково нас підтримають" – резюмував Святослав Вакарчук.

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії "Голос", а також що він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2000 учасників.

Додамо, у квітні Святослав Вакарчук заявив, що він не очолюватиме партійний список Блоку Петра Порошенка. Також раніше він заявив, що не має зв'язків з українськими олігархами та що президентський пост його не цікавить, хоча міський голова Львова і екс-кандидат у президенти від "Самопомочі" Андрій Садовий запропонував йому об'єднатися на парламентських виборах.

За даними соцопитування, проведеного у березні цього року, кожен п'ятий українець хотів, щоб Вакарчук пішов у Президенти України. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.