Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська маршрутка

Понеділок, 20 травня 2019, 14:48

У Львові вимагають запустити нову маршрутку з Левандівки на Сихів

львівська маршрутка

Львів'яни вимагають у Львівської міськради створити маршрут, що з'єднуватиме район Левандівку з ринком "Шувар".    

15 травня, на порталі е-петицій Ігор Жук зареєстрував петицію з вимогою розробити маршрут від Левандівки до Сихова (по вул. Шевченка, вул. Зелена, ринок Шувар). 

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана із тим, що жителі вулиці Шевченка, особливо на відрізку Янівський цвинтар - церква Анни, не мають можливості вчасно добратися на роботу за адресами Вашингтона, ДБК та Ізоляторний завод.

"Пропоную продумати і прийняти рішення для запровадження нового, або корегування якогось з існуючих маршрутів Автобусів сполученням Левандівка - Сихів, або Рясне 2 - Сихів" – йдеться у повідомленні.

Обов'язковим є проходження маршруту через вул. Шевченка та через Кільце на перехресті вулиць Зелена та Пасічна.
 
"Одним із варіантів можу запропонувати існуючий маршрут 47А прокласти не через вулиці Винниця і Варшавська, а через всю вулицю Шевченка (Янівський цвинтар, церква Анни), оскільки він тоді не буде дублювати маршрут 50" – пояснює автор петиції.
 
Наразі петиція набрала 13 голосів із 500 потрібних. 

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, у березні 2018 року львівські депутати на сесії міської ради підтримали петицію про відмову у Львові від маршруток через 5 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.