Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

яценюк арсеній

lb.ua

Понеділок, 20 травня 2019, 19:14

Народний фронт побачив ознаки популізму в заяві президента про розпуск парламенту

яценюк арсеній

Заява президента Зеленського про розпуск парламенту є винятково політичним рішенням і не має нічого спільного ні з правом, ні з Конституцією.

Про це йдеться з заяві партиї Народний фронт, опубликованій сьогодні.

Разом з тим партія готова до участі у дострокових парламентських виборах. 

"Безсумнівно, ми підемо боротися разом із нашими прихильниками за наш курс і майбутнє України на цих сумнівних дострокових парламентських виборах", - наголошено у заяві.

Народний фронт обурений тим, що у виступі Володимира Зеленського під час інавгурації не були розкриті питання реформ в Україні.

"В інавгураційній промові не було нічого про порядок денний змін у країні, а лише про те, як на хвилі тимчасової популярності зайти до Верховної Ради. Цим і зумовлене рішення президента про дочасні вибори", -  зазначено у заяві.

Нагадаємо, сьогодні у Києві відбулась інавгурація президента Володимира Зеленського. Зеленський заявив про намір розпустити достроково парламент.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.