Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ремонт доріг на Львівщині

Вівторок, 21 травня 2019, 16:15

На Львівщині зменшили вартість нового комунального підприємства з ремонту доріг

ремонт доріг на Львівщині

Львівська облрада на 14 млн грн зменшила видатки, передбачені для створення "Львівського обласного шляхово-ремонтного підприємства", яке займатиметься дорогами області.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до показників обласного бюджету Львівської  області на 2019 рік. "За" проголосували 59 депутатів, повідомляє кореспондент Варіантів.

Зокрема, обласна рада перерозподілила видатки бюджету на 39170 тис грн, з яких на 14 млн грн зменшила видатки для департаменту економічної політики Львфівської ОДА, передбачених на створення нового комунального підприємства Львівської обласної ради "Львівське обласне шляхово-ремонтне підприємство". 

Зазначимо, КЗ ЛОР "Львівське обласне шляхово-ремонтне підприємство" створили у березні цього року. Нове підприємство підпорядковується управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради, а його статутний капітал має становити 1 млн грн.

Підприємство створили для:

- проведення робіт з будівництва, реконструкції, капітальних, поточних ремонтів та експлуатаційного утримання автомобільних доріг та штучних споруд;

- санітарного прибирання доріг, тротуарів зупинок громадського транспорту;

- створення додаткових місць праці на основі отриманого прибутку, покращення соціально-економічних умов працівників.

Додамо, на початку січня на посадовців ДП "Львівський облавтодор" подали до суду через порушення правил забезпечення дорожнього руху через смертельне ДТП на трасі Львів-Шегині у Городоцькому районі, де зіткнулися автоцистерна і два мікроавтобуси – від отриманих травм 2 осіб загинули, а ще 5 людей госпіталізвали у лікарню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.