Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад

Вівторок, 21 травня 2019, 17:49

На Львівщині призначили керівників трьох медичних закладів

медичний заклад

Львівська облрада обрала директорів Будинку дитини №1, Будинку дитини №2 та госпіталю Ю. Липи.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували за призначення директорів трьох медичних закладів області.

Зокрема, директором комунального закладу "Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи" став Максим Прикупенко, директором КЗ ЛОР "Будинок дитини №2 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки" – Мирослава Павлик, а директором КЗ ЛОР "Будинок дитини №1 для дітей з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки" – Галина Качановська.

Усі вони перемогли у конкурсі з відбору керівників закладів охорони здоров’я Львівської облради, відтак, їх призначили керівниками терміном на 5 років.

Зазначимо, Максим Прикупенко з 7 серпня 2018 року і дотепер виконує обов’язки директора Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи.

Мирослава Павлик з 29 вересня 2008 перебуває на посаді головного лікаря Будинку дитини №2, а Галина Качановська – в.о. керівника Будинку дитини №1 з 13 серпня 2018 року.

Нагадаємо, конкурс на посаду директорів 14 комунальних закладів охорони здоров'я у області стартував наприкінці лютого 2018 року. Загалом на посади директорів 14 медичних комунальних закладів претендував 21 кандидат.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.