Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

продаж алкоголю у Львові

Четвер, 23 травня 2019, 10:28

У Львові закриваються кіоски через заборону продажу алкоголю у МАФах

продаж алкоголю у Львові

У місті залишилося 25 кіосків із 236, які продають алкогольні напої, усі інші – закрилися.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила начальниця відділу торгівлі та тендерної політики Львівської міської ради Галина Шарко, станом на 21 травня у місті залишилося 25 кіосків з 236, які, попри заборону мерії, продовжують торгувати алкоголем.

"Перестали торгувати алкоголем 44% – це 120 МАФів. 9% продовжують реалізацію – це 25 кіосків. Решта наразі не працює взагалі. Найкраща ситуація з виконанням ухвали в Шевченківському районі – там залишився лише 1 такий кіоск", – наголосила Галина Шарко.

За її словами, із цими підприємцями розірвуть договори про оренду і вилучать кіоски з міської схеми тимчасових споруд.

Нагадаємо, 4 квітня, на сесії Львівської міської ради депутати прийняли ухвалу про заборону здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом у тимчасових спорудах.

У зв'язку з цим 11 квітня, на порталі е-петицій була зареєстрована петиція Андрія Сітарчука з вимогою відмінити ухвалу "Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом в тимчасових спорудах". А 15 травня Львівський окружний адміністративний суд пікетували власники МАФів з вимогою скасувати цю ухвалу міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.