Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вулиця Котляревського

ФБ Дем'яна Данилюка

П'ятниця, 24 травня 2019, 16:45

Львів'яни вимагають повернути односторонній рух на вулиці Котляревського

вулиця Котляревського

У Львові зареєстрували електронну петицію, у якій просять скасувати зміну руху по вулиці Котляревського.    

23 квітня, на порталі е-петицій Сергій Рябовіл зареєстрував петицію з вимогою скасувати зміну напрямку однобічного руху по вулиці Котляревського.

Зокрема, в тексті петиції йдеться, що ця вимога пов'язана із тим, що після зміни напрямку однобічного руху по вулиці Котляревського на цій ділянці утворюються затори, що уповільнює рух транспорту.

"Після зміни напрямку однобічного руху по вулиці Котляревського 8 квітня 2019 року, вулиця Горбачевського стоїть в постійних заторах. Прохання повернути напрямок однобічного руху по вулиці Котляревського, як це було до 8 квітня 2019 року (тобто від вулиці Горбачевського до вулиці Київської)" – йдеться у петиції.

Нагадаємо, 8 квітня на вулиці Котляревського рух транспорту розвернули у протилежний бік. Згідно з новими дорожніми знаками автомобілі можуть повертати праворуч лише на вулицю Генерала Чупринки.

Додамо, раніше автомобілі могли повертати праворуч на вулиці Горбачевського і рухатися по вулиці Котляревського до перехрестя з вулицею Чупринки та Київською

Наразі петиція набрала 168 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.