Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

прокуратура

Понеділок, 27 травня 2019, 14:57

На Львівщині затримали підприємця, який незаконно привласнив більше 523 тисяч гривень

прокуратура

Підприємцю зі Жовківщини загрожує 12 років в’язниці за розкрадання бюджетних коштів з Жовківської міської ради.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Червоноградська місцева прокуратура завершила досудове розслідування стосовно директора підприємства, якого підозрюють у розкраданні бюджетних коштів.

Зокрема, зловмисник привласнив понад 523 тис. грн бюджетних коштів, виділених Жовківською міською радою на капітальний ремонт у вулиці Б. Хмельницького. 

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні 20 травня скерували до Жовківського районного суду для розгляду по суті. 

Зловмисника звинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст.191 КК України (привласнення чужого майна в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та ч.2 ст.366 КК України (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, службове підроблення), що спричинили тяжкі наслідки.

Крім цього, в рамках кримінального провадження, місцева прокуратура заявила позов на вказану суму, з метою відшкодування. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.