Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Вівторок, 28 травня 2019, 15:09

Рішення про звіт Ганущина підтримали з третього разу

Олександр Ганущин

46 депутатів Львівської обласної ради підтримали звіт голови облради Олександра Ганущина.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні на сесії Львівської обласної рази депутати з третього разу прийняли рішення про затвердження рішення про звіт голови облради Олександра Ганущина, в якому він доклав про роботу ради у 2018 році. Рішення підтримали 46 депутатів.

Під час першого голосування рішення підтримали 42 депутати з 43 необхідних. Опісля депутат від фракції "Самопоміч" Михайло Сидорович заявив, що голосував за, але його картка не спрацювала. Відтак, він попросив повернутись до розгляду цього питання повторно.

Зауважимо, що під час обох голосувань був відсутній голова облради Андрій Білоус, а заступник Володимир Гірняк на момент звіту покинув сесійний зал.

Нагадаємо, сьогодні Гірняк виступив проти звіту Ганущина на сесії Львівської облради.

Додамо, на минулій сесії облради Олександр Ганущин звинувативсвого заступника Володимира Гірняка у спробах лишити його посади. Натомість заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк пояснив, що звіт Олександра Ганущина не внесли у порядок денний через те, що він пізно його подав.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.