Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Тимошенко

ba.org.ua

Середа, 29 травня 2019, 12:36

Тимошенко не об'єднюватиметься з Садовим та Порошенком

Юлія Тимошенко

Юлія Тимошенко заявила, що "Батьківщина" не буде об'єднуватися з іншими партіями під час парламентських виборів.

Про це повідомила прес-служба "Батьківщини".

Сьогодні, 29 травня, лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко в прямому ефірі Українського радіо заявила, що її партія не буде ні з ким об'єднуватися під час парламентських виборів.

Тим не менш, Тимошенко заявила, що її партія готова співпрацювати з іншими політсилами, які підтримують новий економічний курс "Батьківщини".

Також очільниця партії вважає, що зараз треба говорити не про об'єднання чи роз'єднання політиків, а про те, як діяти новій владі при новообраному президенту.

"Наша команда не в опозиції до нового президента. Ми хотіли йому передати Новий економічний курс, який ми напрацювали і який може реалізувати докорінні зміни в Україні. Він дає можливість за 5 років досягнути рівня Польщі і далі розвивати країну. Тож, ми не плануємо створювати опозиційні об’єднання, ми хочемо допомогти президенту, якого обрали люди" – заявила Тимошенко.

Нагадаємо, 21 травня Володимир Зеленський призначив дострокові парламентські вибори на 21 липня. Натомість спікер Верховної Ради Андрій Парубій вважає указ президента про розпуск парламенту неконституційним та оскаржить його у суді.

Додамо, 20 травня у Верховній Раді відбулася інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського. Першою його заявою стало оголошення про проведення дострокових парламентських виборів.

Також зазначимо, що 24 травня  в Україні стартувала передвиборча кампанія.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.