Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

університет Франка

Середа, 29 травня 2019, 16:19

ЗНО з англійської мови здавали більше 90 тисяч абітурієнтів

університет Франка

Вчора в Україні відбулося ЗНО із англійської мови.

Про це повідомила прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти.

За інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з англійської мови, яке відбулося 28 травня, взяло 91 277 осіб, що становить 95% від загальної кількості зареєстрованих.

17 учасників зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити до пунктів тестування через запізнення, 12 – через відсутність одного з обов’язкових документів.

Проведення ЗНО в пунктах тестування забезпечували 16 060 осіб. Дотримання процедури тестування контролювали 89 громадських спостерігачів й 6 представників ЗМІ.

Учасники ЗНО, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

Зазначимо, 21 травня розпочалася основна сесія ЗНО, яка стартувала тестуванням з математики і завершиться 13 червня тестуванням з хімії.

Тестування з української мови і літератури відбулося 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов – 27 травня, з англійської мови – 28 травня, з фізики стартує 30 травня, з історії України – 4 червня, з біології – 6 червня, з географії – 11 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.