Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Мирослав Хом’як

Наш край

Прес-реліз,   Вівторок, 28 травня 2019, 16:00

Партія "Наш край" братиме участь в позачергових парламентських виборах – Хом’як

Мирослав Хом’як

"Наш край" візьме участь в позачергових виборах до Верховної Ради ,які відбудуться 21 липня.

Про це повідомляє видання Гал-інфо.

Як заявив голова львівської обласної організації політичної партії "Наш край" Мирослав Хом’як, політична партія "Наш край" бере участь в позачергових виборах до Верховної Ради.

"Партія "Наш край" точно братиме участь у оголошених новообраним президентом Зеленським позачергових виборах до парламенту. Невдовзі на з’їзді партії ми визначимо в якому форматі підемо в Раду та як вестимемо передвиборчу кампанію", – наголосив Мирослав Хом’як.

За його словами, партія виступає за зміни та оновлення державних органів влади.

"Ми – за зміни у нашій країні. Ми підтримуємо прагнення українців оновити владу та її керівні органи. Ми готові гідно представляти інтереси наших виборців. На жаль, ці парламентські вибори проходитимуть за старою системою – без відкритих списків, хоча політики обіцяли українцям оновити виборче законодавство", – додав Мирослав Хом'як.

Також Мирослав Хом’як звернувся до інших політичних сил із закликом конкурувати реальними справами та перспективними планами, а не пустопорожніми обіцянками із телевізора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.