Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

будівництво у Львові

Середа, 26 червня 2019, 12:29

Більше третини всього будівництва Львова припадає на житлові будинки

будівництво у Львові

У січні-квітні підприємства Львівщини виконали будробіт на 2426,1 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Головного управління статистики у Львівській області.

Відтак, індекс будівельної продукції у січні-квітні цього року становив 145,8%, порівняно з цими місяцями минулого року.

За видами об’єктів 36,4% обсягу будівельної продукції припало на нежитлові будівлі, на будівництві житлових будівель виконано третину від загального обсягу робіт, інженерних споруд – 30,2%.

Зросли обсяги будівельної продукції на будівництві нежитлових будівель – на 69,7%, житла – на 66,4%, інженерних споруд – на 11,1%.

За характером будівництва обсяги робіт розподілились: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 84,5% від загального обсягу, роботи з поточного ремонту – 9,5%, з капітального ремонту – 6%.

Серед регіонів Львівщини 57,7% від загальнообласного обсягу будівельної продукції виконали підприємства Львова, значні обсяги виконані також будівельниками Пустомитівського (10,4%) та Стрийського (10%) районів.

Нагадаємо, у січні-березні підприємства Львівщини виконали будробіт на 1712,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.