Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Кривоноса, 31

google.com.ua

Понеділок, 10 червня 2019, 16:43

У Львові вдвічі зменшили вартість приміщення у будинку біля підніжжя Високого Замку

вул. Кривоноса, 31

Львівська міськрада продає приміщення на вул. Кривоноса, 31 за 157 тис грн, що становить на 50% менше, ніж його початкова вартість.

Управління комунальної власності Львівської міської ради вдруге виставило на продаж у системі ProZorro приміщення цокольного поверху на вул. Кривоноса, 31 у Львові, загальною площею 36,2 кв.м.

Початкова ціна приміщення, виставленого на аукціон, який мав відбутися 28 травня, становила 315 840 грн, однак тепер її зменшили до 157 920 грн. В управлінні комунальної власності пояснили, що приміщення не придбали під час першого етапу, відтак, повторний аукціон оголошується зі зниженням стартової ціни на 50%.

Повторний аукціон стартує 27 червня.

Триповерховий будинок, у якому знаходиться приміщення, розташований в Личаківському районі Львова біля підніжжя Високого Замку. Споруджений у 1911-1913 рр. за проектом Станіслава Данковського з архітектурно-будівельного бюро Зиґмунта Федорського. Він є частиною комплексу чотирьох будинків (№31–37), у декорі яких переважають мотиви середньовічної архітектури. 

Нагадаємо, Львівська міськрада продала приміщення у будинку на площі Ринок, 37 за 45 млн грн фірмі з Києва.  

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.