Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Катерина Кіт-Садова

Фб Андрія Садового

Четвер, 30 травня 2019, 13:20

Після зустрічі з дружиною Садового у Спринського заколосився чубчик

Катерина Кіт-Садова

Активісти заявили, що Катерина Кіт-Садова разом з дітьми прийшла під будівлю Львівської міськради і "залякувала" їх судом.

За словами активістів, вчора до наметового містечка під будівлею Львівської міськради прийшла дружина Андрія Садового Катерина Кіт-Садова разом з дітьми, яка "намагалася спровукувати людей".

"Вчора ввечір до наметового містечка прийшла дружина пана Садового – Катерина і взяла з собою дітей. Побачивши пів сотні заяв, які писали мешканці Львова вона пішла геть. Риторичне запитання: для чого приходила?" – заявив представник ГО "Розвиток громади" Андрій Дробіт.

За словами активіста Івана Спринського Катерина Кіт заявила, що справи потрібно вирішувати через суд.

"Ви мене вибачте, але якщо вже Андрій Іванович випускає Катерину з дітьми і вона починає говорити про суд... Друзі, як тільки Садовий піде у в'язницю, але ви ж сумніваєтеся у тому що він сяде, і правильно, тому що підуть у в'язницю заступники і ті, хто його захищали, а він збере свої манатки і кудись втече" – заявив Іван Спринський.

Нагадаємо, сьогодні вхід до будівлі Львівської міськради охороняють більше 30 правоохоронців та нацгвардійців.

Додамо, вчора активісти увірвалися у будівлю Львівської міської ради, щоб поговорити із чиновниками щодо відставки Андрія Садового. Під час штурму вони побили керівника адміністрації Євгена Бойка, якого госпіталізували із травмою селезінки, та муніципала.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.