Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

Середа, 29 травня 2019, 16:42

Євгена Бойка госпіталізували після побиття активістами

Євген Бойко

Після сутички з протестувальниками Євгена Бойка госпіталізували із травмою селезінки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Директора адміністрації міського голови Євгена Бойка, якого побили активісти під час штурму ратуші, госпіталізували із травмою селезінки.

Після медичного огляду лікарі наполягли на госпіталізації, попередньо, на декілька днів.

Нагадаємо, сьогодні активісти з з "Національного корпусу", ВГО "Сокіл", "Об'єднання добровольців" та інших ГО міста увірвалися у будівлю Львівської міської ради, щоб поговорити із чиновниками щодо відставки Андрія Садового. 

Під час штурму вони побили керівника адміністрації Євгена Бойка та муніципала.

Додамо, у понеділок низка громадських організацій Львова встановила намети на площі Ринок з вимогою відставки міського голови Андрія Садового. Активісти обуруються тим, що у п'ятницю троє чиновників міськради безкоштовно отримали квартири на які претендували учасники АТО зі Львова.

Тоді ж під час виконкому активісти, серед яких були і учасники ГО "Рабів до раю не пускають", облили зеленою фарбою заступника Андрія Садового Геннадія Васьківа. За словами Андрія Садового, "львівський екс-регіонал Іван Спринський виконав замовлення алкоМАФії". 

А 27 травня депутати Львівської міської ради Петро Адамик, Маркіян Лопачак та Григорій Козловський зареєстрували ухвалу про припинення повноважень міського голови Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.